Effektiv træning på kun 1 minut om dagen

I en travl hverdag, hvor kravene konstant ændrer sig, og opmærksomheden er spredt over mange områder, er det afgørende for virksomheder at sikre, at alle medarbejdere hurtigt og effektivt kan tilegne sig nye arbejdsmåder og processer. Dette gælder ikke kun for store organisationer, men også for teams af alle størrelser, der skal samarbejde om at implementere forandringer. “Dit Proces Minut” er løsningen, der gør træning enkel, effektiv og tilgængelig for alle involverede.

Hvad er Dit Proces Minut?

“Dit Proces Minut” er en innovativ træningsmetode, der leverer korte, præcise lydfiler på ét minut direkte til medarbejdere, der har brug for oplæring i nye samarbejdsprocesser. Indholdet er skræddersyet til din virksomheds specifikke behov og designet til at sikre effektiv adaption af nye arbejdsmåder. Lydfilerne leveres via e-mail til medarbejdernes indbakke hver morgen, så dagen kan begynde med et minut fokuseret læring.

Få en gratis indledende konsultation

Er du nysgerrig efter at vide, hvordan “Dit Proces Minut” kan optimere jeres samarbejdsprocesser og medarbejdertræning? Vi tilbyder en gratis konsultation, hvor vi sammen gennemgår jeres behov og udfordringer.

Lad os hjælpe jer med at finde den perfekte løsning til din virksomhed – helt uforpligtende. Tag det første skridt mod en mere effektiv træning – Book din gratis konsultation nu!

HVORFOR VÆLGE MIT PROCES MINUT?

Dit proces minut

Effektiv læring på farten

Med vores korte og præcise lektionsformat kan medarbejderne lære nye samarbejdsprocesser uden at afbryde deres arbejdsflow. Dette eliminerer behovet for ineffektive møder og aflaster ledelsen, mens medarbejdere får den nødvendige oplæring.

Skalerbar træning

Uanset om I har to teams eller flere hundrede medarbejdere, sikrer “Dit Proces Minut”, at alle får den nødvendige træning på samme tid og i samme format.

Skræddersyet indhold

Lydfilerne er tilpasset jeres specifikke behov, hvilket sikrer, at træningen er målrettet og relevant. Det skræddersyede indhold giver deltagerne mulighed for at reflektere og tilpasse sig nye arbejdsmetoder hurtigt, mens feedback modtages og bearbejdes til forbedringsforslag til ledelsen.

Styrk engagementet

Vores interaktive format sikrer, at medarbejdere forbliver engagerede og investerede i deres oplæring. Hver lektion er designet til at være let at forstå og huske.

Tidsbesparende for ledelsen

Ved at automatisere træningsprocessen kan ledelsen fokusere på andre vigtige opgaver, mens medarbejderne modtager den nødvendige oplæring direkte i deres e-mailindbakke hver morgen.

Skal vi hjælpe dig?

Book en gratis konsultation hos Smashing Barriers, så vi kan hjælpe din virksomhed på vej til en optimeret arbejdsdag.

Hvordan virker det?

1. Analyse af jeres behov

Vi starter med at forstå jeres virksomheds specifikke behov og udfordringer i samarbejdsprocesserne, her vurderer vi forskellige faktorer og herefter hjælper vi typisk, med at procesoptimere og effektivisere.

2. Produktion af træningsindhold

Vi producerer korte, skræddersyede lydfiler, som bygger på jeres kortlagte og optimerede processer. Træningen er tilpasset den unikke kontekst, der er blevet identificeret under workshops og samtaler, samt de konkrete mål og forbedringer, I ønsker at opnå.

3. Automatiseret levering

Træningsindholdet leveres via e-mail til medarbejdernes indbakke hver morgen. Dette sikrer, at dagen kan startes med et minut fokuseret læring, der sætter tonen for resten af arbejdsdagen.

4. Opfølgning og optimering

Vi tilbyder løbende opfølgning og justeringer af træningsmaterialet for at sikre, at det altid lever op til jeres virksomheds behov. Vi ønsker en høj tilfredshed og en positiv oplevelse for jer, det arbejder vi for.

Ofte stillede spørgsmål

I vores FAQ finder du svar på oftede stillede spørgsmål i forbindelse med konceptet “Dit Proces Minut”. Skulle der opstå spørgsmål, som du ikke kan finde svar på, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Vi starter med at afdække behovet for ændret adfærd og arbejdsmetoder i jeres organisation. Sammen fastlægger vi den ønskede adfærd og ageren, som er nødvendig for at opnå succes med forandringen. Herefter udvikler vi en skræddersyet træning, der specifikt fokuserer på at træne alle involverede i de handlinger, der fører til de ønskede resultater. Denne proces sikrer, at træningen er målrettet og effektiv.

Det tager typisk mellem 1-2 uger at skabe den nødvendige træning, alt afhængig af, hvor omfattende træningen skal være. Efter udviklingen af træningsmaterialet kan medarbejderne begynde at modtage lydfilerne umiddelbart efter.

Ja, programmet er designet til at være fleksibelt og relevant for forskellige afdelinger og niveauer inden for organisationen, uanset medarbejdernes erfaring eller ansvarsområde.

Vi anvender både kvalitativ feedback og konkret måling af de modtagne forbedringsforslag, feedback og kommentarer til træningen fra de involverede medarbejdere. Disse målepunkter giver os indsigt i træningens effektivitet og hjælper med at finjustere og optimere træningsindholdet løbende, så det altid lever op til jeres behov.